Aimedis Recruteaza Profesionisti in Medicina pentru Germania   

Vino sa lucrezi si sa locuiesti in Germania in Conditii Atractive

Germania este in cautare de profesionisti in medicina, in special asistenti/asistente si doctori. Compania Aimedis recruteaza profesionisti in domeniul medical si ofera sprijin in:

  • procesul de relocare din Romania in Germania,

  • acomodarea cu limba germana,

  • contractul de munca,

  • negocierea salariilor si a conditiilor de munca.

Contactati-ne astazi pentru a afla detalii despre oportunitatile de munca in domeniul medical in Germania.

Comunicare fara Limite si fara Granite

Contactati-ne in orice moment. Va vom raspunde in timp util (Engleza si Germana):

Spitale si Clinici

Oferte de lucru in diferite spitale pe teritoriul Germaniei. Posibilitate de alegere in functie de orasul dorit, specialitate, oferta salariala si conditiile de munca.

Aziluri pentru Batrani si Asistenta Personala pentru Persoanele in Varsta

Puteti opta pentru a lucra ca asistent(a) intr-un azil pentru batrani, unde educatia se imbina cu asistenta personala pentru persoanele in varsta.

Asistenta Medicala Ambulatorie la Domiciliu

Va caracterizeaza mobilitatea, un stil de viata activ si dorinta pentru flexibilitate in munca? Atunci puteti opta pentru a oferi servicii de asistenta medicala ambulatorie la domiciliul pacientilor. Un serviciu ideal pentru persoanele care isi doresc un job dinamic.

Institutii pentru Asistenta in Ventilatie

Oferte de munca in asistenta pentru pacientii aflati in ventilatie, in cadrul spitalelor, clinicilor, si institutiilor medicale partenere, unde puteti imbina experienta de lucru in ICU (terapie intensiva) cu un mediu calm si organizat.

Explorati astazi oportunitatile si ofertele din Germania.

Register / Anmelden / Formular de Inregistrare

* required / benötigt / campuri necesare
Your profession? Ihr Tätigkeitsbereich? Profesia dvs. *
Terms / AGB / Termeni si Politici *
Policies / Datenschutzbestimmungen / Politici *

Please select all the ways you would like to hear from Aimedis B.V.

Bitte wählen Sie, auf welchem Weg Sie von uns hören wollen.

Va rugam sa selectati toate modalitatile prin care doriti sa fiti contactati de catre un reprezentant din partea Aimedis B.V.


You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit https://www.aimedis.com/policy.

Sie können sich wieder abmelden, indem Sie den Link im Footer unserer E-Mails anklicken. Für weitere Informationen hinsichtlich unserer Datenschutzbestimmungen, besuchen Sie bitte https://www.aimedis.com/policy.

Va puteti dezabona in orice moment printr-un simplu click pe link-ul aflat in subsolul emailurilor primate din partea Aimedis B.V. Va rugam sa consultati in orice moment informatiile cu privire la politicile si practicile de confidentialitate si protectia datelor personale, la adresa: https://www.aimedis.com/policy.

Bun Venit la Aimedis. Bun Venit in Germania!

Contactati-ne oricand pentru a afla mai multe informatii cu privire la oportunitati si oferte de munca in domeniul medical in Germania.

Va rugam sa completati formularul anterior pentru a va inregistra in baza noastra de date ca asistent(a) sau doctor, urmand ca un reprezentant Aimedis sa va contacteze in cel mai scurt timp.